Marble trend

A touch of green

DSC_5141

Tidligere på ugen, nåede jeg forbi en lokal blomsterhandler her i Holstebro, da jeg synes  hjemmet trængte til lidt nye blomster (hvilket jeg nok altid synes). Det er altså rart med friske blomster, som skaber lidt ekstra forårsstemning, nu hvor temperaturen ikke helt følger med.

Der faldt jeg så for disse smukke Eukalyptus blade, som jeg købte en buket med hjem af. De står bare tørt i vasen, så det kan man da kun sige er nemt at holde ;)

Der var desuden mange andre planter, som jeg gerne ville have med ud fra deres butik, men mere om det i et andet indlæg. Nu endte valget med at være de flotte blade, så må vi se hvad det bliver næste gang.

Hvad synes I om dem?

DSC_5111 DSC_5137

4 kommentarer

  • Jeg er så enig med dig! Planter og blomster giver sådan en fin stemning mens man venter på foråret skal komme :-)

    – Den du har fundet er virkelig også fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er virkelig også bare så yndigt! Hvis du er til holdbare blomster, så kan jeg i øvrigt anbefale afskårne kalanchoe (aka. brændende kærlighed) fra Queen. Købte en buket for to uger siden, og de står stadig smukt, helt uden indsats fra min side :D

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marble trend