Nails: Sparkly red

Christmas gifts

dsc_8817

dsc_8802

dsc_8800

dsc_8830

dsc_8838

dsc_8861

dsc_8855

dsc_8847Lige om lidt skriver kalenderen 2017, og i morgen skal vi have gjort klar til nytårsaften,  som vi holder herhjemme. Vi bliver fire til nytårsaften og det skal fejres med fantastisk mad fra Støberiet, ligesom sidste år, masser af drinks, spil og snacks. Det bliver simpelthen så godt! Men først vil jeg lige vise jer mine fine julegaver fra i år. Det er ikke til at forstå, at det allerede har været jul og at det snart er nytårsaften. Min juleferie er i hvert fald fløjet af sted!

Men tilbage til hvad indlægget egentlig skulle handle om, nemlig fine julegaver. Jeg holder selv meget af, at se disse indlæg og drage inspiration til en kommende ønskeliste eller fremtidige køb, so here we go :) I år fik jeg faktisk mest bløde pakker – og det er jo fantastisk! Jeg havde en del tøj, sko og smykker på ønskesedlen, og hold op hvor er jeg heldig. Der var så fine ting under træet, og som I kan se, var der flere smukke kjoler, en nederdel, de fineste loafers, en ring og et gavekort. Man må sige, at garderoben har fået sig et gevaldigt løft! Jeg skal nok vise jer de fine outfits det bliver til, da tøjet jo bare er endnu pænere i brug frem for på en bøjle. Så der er en masse outfit billeder i vente ;)

Fik I nogle gode julegaver?

I kan finde alle de fine items her:
Nederdel Minimum // Ring Hvisk // Loafers Zara
Kjole Ganni // Kjole Rue de Femme // Kjole Minimum

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Sparkly red