Weekly snapshots

Christmas wishlist

juleoensker2016Så blev det weekend og endda med Black Friday, hvor der jo virkelig er tilbud overalt i år! Jeg regner da i hvert fald med, at jeg lige skal ned i gågaden og kigge lidt. Måske endda starte på de første julegavekøb.

Nu hvor december jo nærmer sig, har jeg også været i gang med at kigge på mine egne julegaveønsker. Nogle er måske mere realistiske end andre ;) Men hvis den smukke blå taske fra Gucci skulle finde vej under træet, ville jeg da blive mere end glad. Det er nok mere et mål om, at jeg skal have sparet op til den!

Min ønskeseddel indeholder (som altid) mest tøj, men jeg elsker jo at tilføje nye ting til garderoben, så det smitter altså af på ønskesedlen. Jeg er især vild med den grønne kjole fra Rue de Femme. Hold op en fin farve og et flot mønster! Dertil vil støvlerne passe perfekt! Dem har jeg faktisk vist her før, men jeg tænker altså stadig på dem.

Der er faktisk i dag tilbud på det meste, som I kan se ovenfor, grundet Black Friday, så det kan jo være der er lidt inspiration til shopping i dag, hvor der jo er en god rabat.

Hvad ønsker I jer til jul?

I kan finde alle ønskerne her:
Støvler Billi Bi (findes også med højere hæl – endda på tilbud – HER) // Øreringe Carré // Ring byBiehl
Taske Gucci // Kjole Minimum // Kjole Rue de Femme // Kjole Ganni
Nederdel Minimum // Vase AYTM // Kop Royal Copenhagen // Rensebørste Foreo

2 kommentarer

  • Ujh, den sorte kjole fra Minimum er virkelig smuk! Problemet med at shoppe er, at det virkelig er svært at stoppe, når man først er kommet i gang, haha. Er det okay at købe lige så mange julegaver til sig selv, som man gør til resten af familien? :D

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekly snapshots