Merry Christmas!

Christmas gifts

DSC_4410 DSC_4412 DSC_4416 DSC_44191. Ganni kjole // 2. Carré ring // 3. Pernille Corydon armbånd // Royal Copenhagen tallerkner
4. Calvin Klein top // 5. Marlies Dekkers sæt (her & her) // 6. NLY stiletter

Jeg beklager stilheden på bloggen, men de sidste par dage er fløjet af sted! Den 25. byder på den årlige bytur med pigerne, og efterfølgende er der julefrokost i Daniels familie d. 26 :) To rigtig hyggelige dage, men hold op hvor har jeg været træt… Byturen tager jo flere dage, at komme sig over ;) Dagen i dag, har egentlig bare stået på ren afslapning, og lige en enkelt tur ned i gågaden og julehygge. Nu står den snart på en god film og så er jeg vist klar til en enkelt arbejdsdag i morgen!

Men nu til, hvad dette indlægget egentlig skulle handle om, nemlig juleaften og de fine julegaver! Jeg fik nemlig de mest fantastiske gaver, og dem skal I da ikke snydes for her. Det blev til lidt nyt til køkkenet, nemlig to Royal Copenhagen tallerkner, så samlingen begynder så småt, at tage form. Men der er lang vej igen.

Ellers fik jeg en del gaver til mig selv, både i form af smykker og tøj. Jeg elsker simpelthen at få nyt til garderoben, og det må man sige, at jeg gjorde! Jeg blev simpelthen så glad for alle gaverne, og en del af dem er da allerede taget i brug. Især den smukke ring fra Carré, har været i brug lige siden ;)

Fik I nogle gode gaver?

Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry Christmas!