Goodiebox October 2016

Birthday gifts

dsc_8297I weekenden stod den på en masse fødselsdagsfejring og fantastisk selskab. Fredag fik vi besøg af både Daniels og min familie til aftensmad, hvorefter jeg havde en masse skønne veninder på besøg lørdag til brunch. Ikke mindre end en fantastisk weekend og dejligt at have alle samlet :) Dog var søndagen mindre sjov, for jeg har nemlig reddet mig en omgang forkølelse og lever pt. med halspastiller og lommeletter ved siden af mig :P

Nå, men hvad dette indlæg egentlig skulle handle om, var de fine gaver, jeg har været så heldig at få. Som I måske allerede har set på instagram (@missbjerregaard) var jeg så heldig, at få den smukke Markberg taske på min fødselsdag af Daniel, og jeg er SÅ glad for den allerede. Derudover blev det til smukke trøjer, smykker, neglelak, lidt til boligen og til den søde tand. Alt sammen (inklusiv links) kan I finde nedenfor.

Hvem ved, måske er der nogle ideer til ønskesedlen til jul?

dsc_8258 dsc_8259

Strik InWear // Strik H&M // Skjorte Moves by Minimum

dsc_8269 dsc_8275

Sirup Nicolas Vahé // Sirup & krydderiblanding Otherwine Lie Gourmet // Lakrids Johan Bülow

fullsizeoutput_d2e

Armbånd Hvisk // Vedhæng Hvisk // Øreringe Hvisk

dsc_8288 dsc_8290dsc_8295

Frokosttallerken Royal Copenhagen // Æggebægere Royal Copenhagen

dsc_8299

Taske Markberg

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox October 2016