More green please!

New in #50

DSC_5612 DSC_5608

I dag modtog jeg denne levering fra Yves Rocher, hvor jeg havde bestilt yndlings concealeren! Et produkt jeg bruger hver dag :) Desuden havde jeg bestilt nogle renseservietter, da de altid er rare at have liggende til de dage, hvor det skal gå lidt hurtigere eller når man er ude og rejse.

Desuden modtog jeg en “hemmelig gave”, som bestod af en fodbalsam med shea butter, som blødgør fødderne med det samme. Perfekt her til sommer, hvor fødderne skal plejes og luftes :) Den må hellere testes her i weekenden, hvor neglene nok skal lakeres og gøres sommerklare. Derudover bestod gaven også af et kropslotion-koncentrat, som består af 100 % økologisk sheasmør. Altså en lotion som hjælper mod tør hud og reparerer revnet hud. Det må testes på hænder og albuer, som godt kan blive tørre her hen over vinteren. En ret god gave at gå sommeren imøde med må man sige!

Desuden er der lige nu tilbud hos Yves Rocher, hvor du kan få 50 % rabat på den første vare du tilføjer til indkøbskurven. Et ret godt tilbud, som jeg selv har benyttet mig af :) Det eneste du skal gøre, er at taste rabatkoden MOM1605, og så fratrækkes rabatten automatisk på det først tilføjede produkt. Rabatkoden gælder t.o.m. 11. maj.

God shoppelyst!

I kan finde alle produkterne her:
Renseservietter // Fodbalsam // Kropslotion // Concealer

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

More green please!