New in #49

More green please!

DSC_5549

DSC_5565

DSC_5566

DSC_5581

DSC_5583

Beklager de mange blomsterbilleder, men sådan så min lørdag eftermiddag ud ;) Jeg havde fået en masse planter af en god veninde, og desuden fandt jeg efter lang tids søgen et eukalyptus træ, som også kom med hjem fra lørdagens shoppingtur. Så nu skulle det hele altså plantes i urtepotter. I samme omgang kunne jeg også pille de pilea skud fra stammen, så det var en stor plantedag i går, men hvor det dog pynter herhjemme! Nu mangler der bare en buket friske forårsblomster, og så kan jeg vist ikke klemme flere blomster og planter ind herhjemme :)

I dag står den på lidt udearbejde hjemme hos Daniels forældre og ellers skal det vist bare stå på afslapning i aften, inden en ny arbejdsuge går i gang. God søndag derude!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #49