Outfit of the day #7

Goodiebox August 2014

 photo 6401E075-B6A5-4A87-B8AF-66C1DEC38609_zpsdtugplna.jpg
I onsdags modtog jeg denne måneds lækre goodiebox. August temaet var: Fashionista, og boksen bestod derfor af en masse skønhedsprodukter, man kan have med i tasken, samt gøre sig klar til Fashion week, som har været i fuld gang i løbet af august. Jeg er fan!

Boksen bestod af følgende:
– The Body Shop Rainforest Radiance Hair Butter. En skøn hårkur, som bidrager til at bevare hårets glans. Jeg glæder mig til, at prøve denne hårkur, da mit hår ofte bliver tørt og næste umuligt, at styre ;)
– Appeal4 neglelak. Neglelakken er i en skøn blommefarve, som allerede pryder mine hænder. En klar efterårsfavorit!
– Tony & Guy Dry Shampoo. Jeg har tidligere nævnt tørshampoo på bloggen, og jeg er stadig fan af produktet! Jeg bruger det hver anden dag, så mit hår ikke bliver vasket for tit og derfor slider det heller ikke så meget på mit hår.
– Oriflame The One Volume Blast Mascara. En skøn mascara med en lille børste, som giver masser af volumen. Jeg har allerede taget mascaraen i brug, og det kunne godt blive en ny favorit!
– Garnier Miracle Cream. En creme der blender ind i ens egen hudtone og får huden til at se fejlfri og strålende ud. Kan det virkelig passe? Testes skal det i hvert fald! Det vil helt sikkert være en creme, jeg vil investere i så :)
– Eucerin in-shower body lotion. Jeg er allerede en glad bruger af Eucerin shower oil, og derfor er jeg sikker på, at denne in-shower body lotion bliver et hit hos mig. Desuden er det jo bare smart, at man kan bruge body lotion mens du står i badet og ikke skal vente til bagefter. Det er altid godt, at man kan spare tid om morgenen.
– Apotekets natcreme. En creme som plejer og beskytter huden, ved at blødgøre og genopbygge huden mens du sover. Jeg har aldrig brugt natcreme før, men det skal da prøves. Har I erfaringer med det?
– L’oréal Men expert hydre energetic moisturiser. Goodiebox teamet havde fundet en lille gave til Daniel, nemlig en fugtighedscreme.

I har modtaget denne måneds goodiebox?
Ellers kan I tilmelde jer her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #7