New in #41

Oh! by Kopenhagen Fur event

Kopenhagen fur

I går startede dagen ud med en tur til frisør, hvorefter min mor og jeg kørte mod København. Vi havde nemlig taget et par fridage, som bestod af en tur til København. Første stop var selvfølgelig på Strøget, hvor vi fik kigget i lidt butikker.

I går aftes tog vi så ind i Kopenhagen Furs fantastiske kontorlokaler, hvor vi skulle til et event. Arrangementet var lavet af Oh! by Kopenhagen Fur og magasinet IN. Vi hørte både historien bag brandet, så nogle af de fine 2016 nyheder og så fik vi endda lov til, at forsøge at lave en nøglering selv. Jeg fik lavet en flot nøglering med en lys minkpels, som nu pynter fint på min taske.

Jeg kunne desuden ikke helt beslutte mig, om jeg skulle have en af de fine Fluffy friends til tasken eller som nøglering. Jeg synes bl.a. Hugo eller hjertet kunne være en rigtig fin nøglering. Har I en favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #41