New in #43

Goodiebox February 2016

DSC_5011 DSC_5017 DSC_5023 DSC_5010

I dag hentede jeg månedens Goodiebox, og hvor blev jeg glad da jeg åbnede pakken. Ikke nok med indholdet er fantastisk, så jublede jeg også over æsken! Se lige hvor fin den er! Goodiebox teamet har lavet en speciel boks i forbindelse med deres 4 års fødselsdag – Så stort tillykke til Goodiebox teamet! I har gjort det endnu engang :)

Månedens boksen indeholder:
Eylure Naturals. Mit første sæt kunstige øjenvipper… Jeg er helt i tvivl om jeg tør kaste mig ud i projektet, men en gang skal jo være den første? Har I god erfaring med kunstige øjenvipper?
Balance Me Restore and Replenish Cream Cleanser. En skøn og mild make-up fjerner, som kan anvendes til alle hudtyper.
Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream. Denne creme er en farvekorrigerende dagcreme, hvilket får cremen til at blende ind med hudtonen og mindsker ujævnheder. Den skal prøves!
Unani Dermo Defense Face Mist. Ansigtsmisten giver et frisk boost til huden.
Beautyblender. En meget omtalt dame, må man sige, og jeg må da indrømme at jeg var begejstret da jeg så den i boksen! Formen på denne beautyblender gør, at det er nemmere at undgå både striber og ujævnheder ved brug af concealer mv. Og så er den jo pink! Win!
Beautyblender Solid Blendercleanser. Et produkt til rengøring af både pensler og svampe. Det skal helt klart testes af, da rengøring af penslerne nok bliver nedprioriteret lidt.
Egyptian Magic All Purpose Skin Cream. Et produkt jeg har stiftet bekendtskab med i en tidligere Goodiebox, og det er et fantastisk produkt! Det kan nemlig bruges til en hel masse, som natcreme, tørre læber, spaltede hårspidser mv.

Månedens favoritprodukt må uden tvivl være Beautyblenderen, som jeg tager i brug allerede i morgen tidlig ;) Jeg har hørt meget positivt om den, og nu skal den testes af. Desuden vil jeg i weekenden prøve at rengøre mine make-up pensler med Blendercleanseren.

Hvad synes I om indholdet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #43