Weekend!

Goodiebox January 2016

 photo DSC_4740_zpskdsddexm.jpg

Jeg beklager den manglende aktivitet her på bloggen, men den sidste uge er fløjet af sted med arbejde, en tur til København og ikke mindst eksamen… Og så endda den (forhåbentlig) sidste skriftlige eksamen på HD studiet. Så jeg må indrømme, at jeg nok har manglet lidt overskud og inspiration her til bloggen. Men jeg er tilbage og klar med flere indlæg til jer :)

I forgårs modtog jeg denne måneds lækre Goodiebox, som endnu engang var spækket med gode produkter, og endda en masse full size produkter. Månedens tema var Refresh-Reboot-Repeat, hvor det selvfølgelig handler om, at få en god start på 2016.

Boksen indeholder:
– Sanex AtopiCare Håndcreme. Et super produkt her til vinterkulden! Jeg har altid en håndcreme med i tasken, og det er altså bare et must!
– Isangs Antioxidant Ansigtsolie. En ansigtsolie med morgenfrue- og buritiolie, som beskytter og blødgør huden.
– Carmex Lip Balm. Jeg har tidligere modtaget en Carmex læbepomade i en Goodiebox, så jeg var positivt overrasket over at modtage en mere. Den læbepomade er nemlig god! Og den følger mig også altid i tasken, ligesom en håndcreme.
– Omoi! Anti Ageing Eye Oil. En olie med jojobaolie, sød mandelolie og ferskenkerneolie.
– Nu3 Økologisk Superfood Trio Bar. Denne bar kommer vist med på arbejde en af dagene, så jeg har den som en lækker formiddagssnack.
– Emite Makeup Tan Booster Bronzer. Nu hvor jeg ikke ligefrem er solbrændt her om vinteren, så blev jeg meget glad for at modtage en bronzer, som kan hjælpe farven lidt på vej ;)
– Loqi Tote Bag. Det er altid godt, at have en ekstra taske eller shopping net med på farten, da man jo altid ved om man får købt lidt for meget :) Derfor blev jeg begejstret for denne taske eller net, som kommer i en lille pung, så den kan foldes sammen og derved ikke fylder ret meget. Så den er ret nem at have med sig rundt.

Alt i alt en ret lækker Goodiebox i denne måned, som sætter fokus vinteren, og at det er nødvendig med ekstra pleje til kroppen i det kolde vejr. Dog er mit absolutte favorit produkt i boksen den nye bronzer. Den glæder jeg mig til at tage i brug!

 photo DSC_4741_zpscfm0uiml.jpg

 photo DSC_4738_zpsfxxu3z9m.jpg

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend!