Outfit of the day #41

New in #43

DSC_4997

Selvom I fik et smugkig på disse støvler igår, synes jeg de fortjener at blive vist frem endnu engang. Jeg er ret sikker på, at det heller ikke bliver sidste gang, at I får dem af se her på bloggen :)

Jeg fandt, efter lang tids søgen, støvlerne fra GestuzTrendsales. Jeg har flere gange været heldig med, at finde både sko og tøj på Trendsales, som jeg længe har været på jagt efter. Og denne gang var ingen undtagelse! Derfor var der ikke andet for, end at slå til, da jeg fandt annoncen derinde, og nu er de altså flyttet ind herhjemme. Win!

Desuden skulle jeg hilse fra Charlie, som altså ville med på billederne ;) God aften derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #41