Goodiebox August 2014

Back to school

 photo 6DEDA24F-6730-4C2D-98FB-A124D8965D8C_zpsvojbhtfz.jpg
Så kom dagen hvor HD studiet startede! Efter arbejde fortsatte jeg videre til Herning, hvor jeg i dag begyndte på HD 2. del i Marketing Management. Jeg har (og er stadig) virkelig spændt på, hvad studiet bringer og hvad der kræves. Men jeg er helt sikker på, at det faglige niveau er højnet og allerede efter første undervisning, er jeg positivt overrasket over undervisningsformen og underviserne. Jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang med studiet – selvom det nok også kommer til at trække tænder ud, med studier tirsdag aften og lørdag, men det må jeg tage til den tid :) Det er i hvert fald lige på og hårdt, og jeg kan godt mærke, at jeg lige skal igang igen. Det er trods alt et lille års tid siden, at jeg færdiggjorde markedsføringsøkonomen.

Til gengæld var jeg klar med alle de praktiske skoleting (mangler dog et par bøger til resten af semestret, men det skal nok gå). Jeg havde tidligere designet min helt egen kalender hos Personligalmanak og derudover fandt min kusine en bruger på Instagram, som lavede disse lækre penalhuse. Så det skulle jeg selvfølgelig også have fat i.
Jeg havde allerede købt en taske, som jeg troede skulle fungere, som min skoletaske. Men jeg må indrømme, at jeg stadig gik og drømte om den store model fra By Malene Birger. Jeg var dog så heldig, at få min taske solgt på Trendsales, og så måtte jeg jo bare skynde mig, at få købt den store model. Jeg er virkelig glad for mit valg! Den er bare i en lækker kvalitet, der er mere plads (så den kan bruges til weekendtaske o. lign.) og lige den tand pænere ;) Og man skal jo have en skoletaske, når man starter på studie igen ;)

Hvad synes I om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox August 2014