Summer favorites

Goodiebox July 2014

 photo A1C155AA-E00F-447C-82FB-F0A3A7007D94_zpsemhzvlri.jpg

 

Så står den på to ugers ferie! Hvor bliver det dejligt med sommervarme og ren hygge!

I dag fik jeg besked om, at jeg kunne hente denne måneds goodiebox, og den ville jeg selvfølgelig afhente lige efter arbejde ;)

Månedens tema er Greenish Beauty, hvor der er fokus på items som indeholder naturlige eller økologiske ingredienser. Boksen indeholder:

– The Body Shop Drops Of Youth Concentrate. Der er ingen tvivl om, at The Body Shop laver helt fantastiske produkter, og derfor glæder jeg mig til, at tage dette serum i brug. Produktet er ekstra plejende og tilfører huden ny energi og glød. Derudover er det et serum, som ikke indeholder silikone eller parabener – win! Jeg vil teste dette produkt med det samme, og jeg har på fornemmelsen, at det bliver en ny favorit.
– Klorane Citron-ekstrakt shampoo. Klorane er et fransk apotekermærke, som går meget op i, at lave naturlige produkter. Shampoo’en er ekstra mild ved håret og bidrager til, at give nyt liv og glød til håret. Denne rejsestørrelse skal helt sikkert med på ferie!
– Naobay Moisturizing Peeling. Dette produkt er en rensemælk med naturlige peeling partikler, som exfolierer huden mildt. Rensemælken indeholder både oliven- og mandelolie, samt sheasmør.
– Iroha Nature Repair & Nourishing Hand & Nails Gloves. Udover serumet fra The Body Shop, er det nok dette produkt, jeg glæder mig allermest til at prøve. Handskerne giver maksimal pleje til dine hænder og negle. Handskerne indeholder et serum baseret på bl.a. ekstrakt fra fersken, grapefrugt og appelsin. Jeg vil prøve, om jeg ikke kan nå denne behandling inden turen går sydpå.
– Urtekram Nourishing No Perfume Hand Cream. Denne håndcreme indeholder ingen parfume og er til gengæld fyldt med naturligt plejende ingredienser, som giver silkebløde hænder. Denne rejsestørrelse får helt sikkert også sin plads i kufferten.

Jeg er virkelig begejstret for denne måneds Goodiebox, da alle produkterne virker som noget for mig. Jeg kan virkelig godt lide, at der er fokus på, at produkterne skal være så naturlige som muligt, og ikke indeholder parabener mv.
Jeg glæder mig meget til, at teste produkterne! – Og jeg vil allerede begynde med, at teste serumet i aften :)

Har I modtaget jeres Goodiebox?
Hvis ikke, kan I tilmelde jer her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer favorites