Outfit of the day #23

Snapshots of today

hyldeblomst

Efter arbejde tog Daniel og jeg hjem til hans forældre. Daniels mor og jeg havde nemlig et lille projekt. Vi skulle prøve at lave vores egen hyldeblomstsaft!
Så vi tog på rov, for at finde en masse hyldeblomst, som nu er plukket, skyllet og blandet med lækre ingredienser – og om tre dage, har vi forhåbentlig en rigtig lækker hyldeblomstsaft.

Så snart det er hældt på flaske og prøvesmagt, skal jeg nok dele resultatet med jer her på bloggen. Jeg glæder mig allerede! Jeg har altid været så heldig, at min mormor har lavet hyldeblomstsaft, og jeg er SÅ vild med det. Det er smager dejlig friskt og er læskende her til sommer. Så det kan jo ikke passe bedre, at have det klar til, at solen efter sigende melder sig fra i næste uge. Nu krydser jeg så fingre for, at hyldeblomstsaften bliver lige så god som min mormors ;) Ellers må jeg jo have et kursus af hende!

God weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #23