Mississippi Mudpie

Outfit of the day #23

me3 me6 me2 me4 me5

Adlinks: Kjole Baum und Pferdgarten // Støvler H&M // Ur Daniel Wellington // Ringe Skagen Danmark m.fl.

Hermed et par hurtige billeder af dagens outfit. Jeg beklager, at kvaliteten måske ikke er helt i top, men det blev altså også lige til et par hurtige billeder, for at vise jer kjolen. Jeg er sikker på, at I nok skal få den at se flere gange i løbet af sommeren. Forhåbentlig med bare ben og en sommerbrun glød – men nu må vi se hvordan den danske sommer bliver. Desuden ser jeg meget træt ud, og det er med god grund! Jeg var nemlig oppe alt for tidligt – ja, nærmest midt nat ;)
Jeg skulle til møde i København, hvilket gjorde at jeg skulle køre hjemmefra kl. 5 i morges. Og det er altså tidligt for mig! Jeg må desværre indrømme, at jeg er langt mere B menneske end A, og derfor passer de tidlige morgener ikke mig. Men jeg håber da jeg kan få vendt den rytme, og stå lidt tidligere op i hverdagen – dog ikke kl. 5 ;)

Nu vil jeg til gengæld hoppe under dynen og få en god nats søvn. Fortsat god aften derude!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mississippi Mudpie