Brooklyn Beef Club

My weekend

weekend-uge5

 

Så er det tilbage på arbejde efter en skøn weekend! Som I kan se ovenfor, er weekenden gået med ren hygge og afslapning.

Lørdagen bød på roadtrip til Aarhus, da en skøn veninde havde inviteret til pigehygge og brunch. Det bestod både af hjemmelavede grovboller, hjemmelavet müsli, skyr, gulerodsmuffins, frugt m.v.
Derudover stod den på det obligatoriske spil partners – eller rettere sagt flere spil partners.

Om aftenen syntes Daniel og jeg, at vi trængte til en hyggelig biograftur – og valget faldt hurtigt på The Wolf of Wall Street. Man skal være forberedt på, at filmen varer 3 timer, men jeg var underholdt fra start til slut! Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har grinet så meget til en film.
Filmen handler om Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio), som starter egen virksomhed og bliver en rig børsmægler i New York, dog er en del af hans succes baseret på svindel og derfor ser man også hans fald, hvor FBI er involveret i opklaringen af, hvad der rigtigt er sket og hvordan børsmæglerne har handlet.  I filmen er der inddraget en hel del humor og alle skuespillere spiller deres roller til perfektion.
Mine anbefalinger herfra, er i hvert fald, at det er en film man skal se!

Søndag stod i afslapningens tegn, så der var dømt sofa hygge, kun afbrudt af nogle få praktiske opgaver! Daniel startede dagen ud med, at smide mad i ovnen fra morgenen af, da vi havde bestemt os for pulled pork burgere til aftensmad. Det er ikke første gang vi får disse burgere, og bestemt heller ikke sidste gang!
Selvom kødet skal have rigtig lang tid i ovnen, er det jo let at lave, da det stort set passer sig selv. Derudover skulle der lige laves nogle burgerboller, og jeg kan klart anbefale opskriften fra hjemmesiden www.gastromand.dk (de har også en fantastisk opskrift på coleslaw).

Hjemmelavede burgerboller (6 stk.)
3 dl sødmælk
50 g gær
½ kg hvedemel
Ca. 1 tsk fint salt
1 spsk sukker
30 g smør
Æg til pensling
Sesamfrø

– Bland gæren i den håndvarme mælk og tilsæt mel, salt, sukker og smørret, som skal være blødt.
– Ælt dejen meget grundigt igennem, (cirka 10 minutter) eventuelt i en røremaskine med dejkrog.
– Kom dejen i en melet skål, dæk den til og sæt den til hævning i stuetemperatur i cirka halvanden time.
– Del dejen i 6 stykker og form dem til boller.
– Læg dem til efterhævning på en bageplade i en halv times tid.
– Bollerne pensles med pisket æg, drysses med sesamfrø og bages i en 200 grader varm ovn i cirka 15 minutter.
Enjoy!

Derudover kastede jeg mig ud at bage key lime pie cupcakes, hvilket jeg aldrig har prøvet før. Men hold op en succes! Kagerne har en bund af digestive kiks, så derfor minder det hele lidt om cheesecake. Dog er der en meget frisk smag af lime, som virkelig passer godt samme med kiksebunden. Det passede perfekt med sådan en cupcake til en kop varm kakao med flødeskum – men det kan da også være, jeg skal kaste mig ud i key lime pie engang.
Jeg skal nok få lagt opskriften ud på bloggen til jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brooklyn Beef Club