Yves Rocher promotion

My weekend #9

myweekendWeekenden har været dejlig afslappende, og startede ud med en tur ud til min mor og hendes kæreste. Derudover har jeg bare nydt det fantastiske sommervejr og derfor har jeg også benyttet mig af vores nye hængekøje – og det har Charlie også. Ellers har den stået på nogle praktiske opgaver herhjemme og serier foran fjernsynet (og en smule VM fodbold).

cobberI fredags fik jeg denne fantastiske kobber lysestage af min stedbror! Jeg er helt oppe og køre over denne stage, som han selv har lavet. Den er virkelig flot og står allerede og pynter herhjemme :) Jeg elsker kobber trenden – og jeg må lige have sat endnu et kobber projekt i gang med endnu en lysestage ;)
Er det en stage I selv kunne være interesseret i? Så hører jeg gerne fra jer i en kommentar nedenfor og så finder vi ud af noget!

Husk også, at det er sidste dag, hvor I kan benytte jer af Yves Rocher’s fantastiske tilbud, hvor I får det første produkt i ligger i indkøbskurven gratis!
I kan finde produkterne her.

 Fortsat god søndag!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher promotion