New in

Cereal bars

Hej derude :)

I går fik jeg besøg af en dejlig veninde. Vi mødtes efter arbejde, hvor vi skulle handle ind til aftenens projekt :)
Vi ville nemlig prøve, at lave vores egne müslibarer – og det blev en stor succes!

muslibar

Müslibar 6 stk.

Ingredienser:
40 g mandler
50 g cashewnødder
30 g rosiner
75 g dadler
75 g figner
25 g havregryn
1 stor spsk. Jakobsens honning

Mandler, cashewnødder, rosiner, dadler og figner hakkes groft med en kniv. Blend evt. massen ganske let med en stavblender, hvis man ønsker en finere struktur – det er også noget lettere end at hakke det hele med en kniv ;)

Herefter blandes massen sammen med havregryn og honning.
Massen æltes herefter sammen, og fordeles på et stykke bagepapir i en firkant. Den skæres i passende stykker til ca. 6 müslibarer.
Så er müslibarerne færdige og klar til at spise – Enjoy!

Müslibarene kan opbevares ved stuetemperatur i en lufttæt boks, men jeg valgte, at opbevare dem i køleskabet.

Efter vores hyggelige eksperiment med hjemmelavede müslibarer, sluttede vi aftenen af med en lækker chokoladekage og en karamel latte – mums!

kage

I aften står den på ren afslapning og så får jeg også smidt opskriften på Key Lime Pie cupcakes på bloggen.

Fortsat god onsdag til jer!

2 kommentarer

  • Michelle

    Hvor ser de bare lækre ud! :-)
    Super lækkert indlæg!
    God aften ♥ –

    Knus Michelle Eckert –
    giveyourdaycolors.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Bjerregaard

      Hej Michelle :)
      Tusind tak – de blev super gode!
      Du må også have en god aften.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in