Cereal bars
Hej derude :)
I går fik jeg besøg af en dejlig veninde. Vi mødtes efter arbejde, hvor vi skulle handle ind til aftenens projekt :)
Vi ville nemlig prøve, at lave vores egne müslibarer – og det blev en stor succes!
Müslibar 6 stk.
Ingredienser:
40 g mandler
50 g cashewnødder
30 g rosiner
75 g dadler
75 g figner
25 g havregryn
1 stor spsk. Jakobsens honning
Mandler, cashewnødder, rosiner, dadler og figner hakkes groft med en kniv. Blend evt. massen ganske let med en stavblender, hvis man ønsker en finere struktur – det er også noget lettere end at hakke det hele med en kniv ;)
Herefter blandes massen sammen med havregryn og honning.
Massen æltes herefter sammen, og fordeles på et stykke bagepapir i en firkant. Den skæres i passende stykker til ca. 6 müslibarer.
Så er müslibarerne færdige og klar til at spise – Enjoy!
Müslibarene kan opbevares ved stuetemperatur i en lufttæt boks, men jeg valgte, at opbevare dem i køleskabet.
Efter vores hyggelige eksperiment med hjemmelavede müslibarer, sluttede vi aftenen af med en lækker chokoladekage og en karamel latte – mums!
I aften står den på ren afslapning og så får jeg også smidt opskriften på Key Lime Pie cupcakes på bloggen.
Fortsat god onsdag til jer!
Hvor ser de bare lækre ud! :-)
Super lækkert indlæg!
God aften ♥ –
Knus Michelle Eckert –
giveyourdaycolors.bloggersdelight.dk