My weekend #4

Chocolate festival 2014

Så blev det endelig weekend :) I dag skal Daniel og jeg op til min mormor og morfar, da vi skal fejre min mormors fødselsdag. Det bliver så hyggeligt!

Ugen er gået alt for stærkt, desværre også med sygdom mandag og tirsdag. Det er slet ikke til at forstå, at det allerede er en uge siden vi var i København.

I søndags havde jeg lokket Daniel til chokoladefestival. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker chokolade, så derfor skulle jeg selvfølgelig også deltage i en chokoladefestival. Jeg må indrømme, at jeg aldrig havde hørt om chokoladefestivalen før, så derfor vidste jeg ikke hvad man skulle forvente. Men jeg blev helt klart positivt overrasket og vil med glæde deltage igen næste år!

chokoladefestival blog

Billedet ovenfor viser kun et lille udvalg af alle de lækre smagsoplevelser, som chokoladefestivalen bød på. Der var en masse virksomheder, som havde en stand til festivalen, hvor de viste deres fælles passion frem – nemlig chokolade. Der var alt fra flødeboller, fyldte chokolader, marcipan æg, overtrukne mandler, hele plader chokolade – alt sammen i et væld af forskellige smagsvarianter. MUMS!
Jeg havde set meget frem til, at se alle de forskellige chokoladeudstillinger, men også til at smage de berømte macarons fra Strangas, og det skuffede bestemt ikke. Det er ikke sidste gang, jeg smager disse fantastiske macarons.
Udover en masse fremragende chokolade, fik Daniel også smagt hans første chokolade hotdog, hvilket smagte overraskende godt. Så alt i alt en super oplevelse, som jeg gerne vil prøve igen næste år.. Måske jeg også skulle prøve lakrids festivalen ;)

chokoladefestival

Der blev dog også købt noget chokolade hjem til, plus de mange lækre smagsprøver fra chokoladefestivalen. Blandt andet lækre flødeboller fra Frellsens og Summerbird. Derudover fik jeg smagt Dragée Orange Gulerod fra A xoco by Anthon Berg, hvor jeg i starten var meget skeptisk over for chokolade og gulerod blandet sammen. Men jeg blev så positivt overrasket, så endte med, at købe denne variant med hjem, for det smager så godt!

God weekend derude – Hvad skal jeres weekend gå med? :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend #4