My wardrobe

Goodiebox September 2014

 photo 93F26240-97AE-47B1-BEE9-8FC252228166_zps80d3hfza.jpg photo 58F8A1FF-4BDB-46EF-AD76-454BB22E7428_zpsxlvyhg7t.jpg
I dag modtog jeg denne måneds lækre goodiebox. Temaet er Urban dreams, og goodiebox teamet har været på jagt i storbyerne og valgt skønne produkter. Og de har gjort det godt!

Boksen indeholder:
– Uniq10ue Cell Repair. Cremen reparerer i dybden og er god mod tør hud. Cremen styrker huden og indeholder bl.a. Aloe Vera og vitamin A, C og E. Cremen skal bare påføres på ren hud morgen og aften inden dag/nat creme, så det skal helt sikkert prøves.
– Bellápierre Mineral Bronzer. En lækker highlighter, som fremhæver den sidste sommerglød – det kan da kun være en succes. Jeg vil i hvert fald godt forlænge sommeren og sommerfarven lidt endnu :)
– Teeez Love Triangle Lipstick. Jeg har tidligere modtaget en rød læbestift i dette mærke, og den er så lækker at have på og nem at påføre. Derfor blev jeg positiv overrasket over, at modtage endnu en læbestift fra mærket.
– John Frieda Frizz Ease Smooth Start. Denne gang modtog jeg både en shampoo og balsam fra John Frieda. Produkterne indeholder bl.a. olivenolie og andre plejende ingredienser, som er med til at genopbygge håret naturlige forsvar og modvirker krus. Hvis denne shampoo og balsam, virker kan hjælpe mod kruset hår, så er jeg bestemt fan! Jeg glæder mig til at teste dem.
– Nordictan Selvbruner Serviet. En lille serviet til at vedligeholde sommergløden. Personligt har jeg ikke den store erfaring med selvbruner, og jeg har svært ved “bare” at kaste mig ud i det, for hvad nu hvis det går galt. En ting er at afprøve det på benene (som faktisk blev rigtig godt), men ligefrem at prøve det i ansigtet. Hmm, det skal jeg vist lige tænke over en ekstra gang ;)

Har I god erfaring med brugen af selvbruner i ansigtet? I så fald, har I nogle tips I vil dele ud af?

I kan tilmelde jer den lækre Goodiebox her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My wardrobe