Cinnamon buns

Goodiebox June 2014

 photo 362FCC7A-9C1D-4CDC-A2BA-57D2B588CB1C_zpsmqonb457.jpg

I dag modtog jeg denne måneds goodiebox – og som altid gælder det, at den er spækket med lækre beauty produkter, som jeg glæder mig til at teste. Denne måneds tema er: Festival chick, og passer super godt ind, til en juni måned med en masse god musik, men samtidig også til alle de nyuddannede studenter, som kan have det med sig i studenterugen :) – Og stort tillykke til alle studenterne!

I boksen var der følgende:

– Lee Stafford Original Dry Shampoo. Jeg er kæmpe fan af tør shampoo, og bruger det tit, for at skåne mit hår for de mange hårvaske i løbet af ugen. Derfor glæder jeg mig til at teste denne tørshampoo, og se om det er en ny favorit!
– So Susan Conclealer Quad. Hvor man får fire forskellige concealere i én, så man kan dække sit behov, alt efter om det er rødme, mørke rander eller lignende. Og så har den en perfekt størrelse til tasken.
– Ink By Dennis Knudsen Eye Shadow Primer. En lækker primer, som holder din øjenskygge på plads hele dagen. Derudover er den vandfast, så den er både perfekt til en varm sommerdag og til en regnvejrsdag.
– Mesauda Milano Shine Flex Graffiti top coat. En lækker neglelak med sølv glimmer, som fungere som en top coat ovenpå en farvet neglelak. Når den tørrer, begynder den langsomt at krakelere og giver en fed effekt på neglene. Den skal snart testes :)
– Depend Nail Polish Remover Pads. Dejlig og bekvem neglelak fjerner i små pads, så man ikke skal slæbe rundt på både neglelak fjerner og vatrondeller. Her er alt samlet i én praktisk løsning. Det er lige noget for mig!
– Nivea Raspberry Rose Lip Butter. En lækker læbepomade, som både indeholder mandelolie og Vitamin E. Jeg har altid mindst en læbepomade med mig i tasken, og bruger det jævnligt, da jeg altid får tørre læber. Denne læbepomade har desuden en perfekt størrelse til tasken, og en flot indpakning :)
– Jorgobé Refreshing Scrub Mask. Dette er et 2-i-1 produkt, som både består af en skrubbecreme og en dybderensende ansigtsmaske. Det må blive en maske, jeg skal have teste i weekenden!

Har I modtaget jeres goodiebox? Hvis ikke, kan I tilmelde jer her.

God aften til jer!

2 kommentarer

 • Ser spændende ud. Glæde. Mig til at få hentet min egen på lørdag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Bjerregaard

   Hej Anne,

   Kan godt forstå du glæder dig – det er en super lækker goodiebox denne måned :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cinnamon buns