Ripped jeans

Goodiebox March 2014

Så fik jeg fat i denne måneds goodiebox og jeg er endnu engang super glad for, at være tilmeldt. Det er virkelig lækkert, at få en månedlig gave med nye skønhedsprodukter, der skal afprøves.

Månedens goodiebox er lavet ekstra piget, da temaet er Pink spring, hvilket også er understøttet af, at alle produkterne er i en eller anden lyserød farve. Det tiltaler mig meget, da det både er flot indpakket og rigtige forårsfarver. Jeg kan slet ikke vente med, at tage det hele i brug!

Goodieboxen indeholder følgende:

 

– Vichy Idéalia dagcreme og øjencreme (jeg bruger allerede nogle af Vichy´s produkter, så jeg glæder mig meget til, at afprøve denne serie fra Vichy)
– Lancôme Lip Lover, som er perfekt til at have med i tasken.
– So Susan 4-free nail lacquer. Neglelak kan man jo aldrig have for meget af ;)
– Escada Born In Paradise duftprøve
– Rituals Micracle Balm. En fed håndcreme, som er udviklet til at pleje de vintertørre og ru hænder.
– A-Derma Sesifuid Ultra-Rich Foaming Gel.
– Labello Vitamin Shake Cranberry & Raspberry.

blog 26-03-14

Denne uge går med en masse arbejde, og der er bestemt nok at se til, med møder og et par ture til København. Derudover var vi hjemme ved Daniels forældre i går, og fejre hans fars fødselsdag (hvor Charlie hyggede sig i selskab med fætter Diablo og fætter Futte). I dag er turen gået hjem til min mor og hendes kæreste, da vi skulle fejre hans fødselsdag. Så nu er jeg godt forspist i flæskesteg og is ;)

God aften til jer :)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ripped jeans