New in #67

Goodiebox April 2017

fullsizeoutput_f45 fullsizeoutput_f44 fullsizeoutput_f46

I går fik jeg en skøn besked om, at denne måneds Goodiebox var ankommet :) Så i dag skulle jeg selvfølgelig hente den fra morgenen af. Temaet er “The Retro Box”, som indeholder lækre produkter som man længe har kendt til og vender tilbage til, eller nogle af de bedste tendenser fra 70’erne, 80’erne og 90’erne.

Boksen indeholder:
– James Read H2O Tan Mist. Et selvbrunerprodukt kombineret med face mist, det lyder som et produkt der skal prøves! Så kan den blege vinterhud få en smule sommerglød.
– Ohh! Oils of Heaven Baobab Face Oil. En økologisk ansigtsolie. Den skal prøves i aften, når der er fjernet make-up.
– Nyx Professional Makeup Soft Matte Lip Cream. Et mærke jeg har hørt meget godt om, men desværre ikke har prøvet endnu. Derfor var jeg også positivt overrasket over at finde denne lip cream, og så er det matte finish jo bare så flot!
– Studio 10 Age Reverse Lip Liner. Brune og nude nuancer er så flot og er igen blevet en af de store trends. Denne lip liner kan både bruges alene til at markere læberne eller til at holde på læbestift.
– Manna Kadar Fantasy 3-in-1. Masser af glød samlet i ét produkt, som både kan bruges til highlighter, øjenskygge og blush.
– Palmolive Camellia Oil and Almond Shower Cream. En skøn rejsestørrelse, så mon ikke denne skønne og velduftende shower gel skal med på sommerferie! Desuden indeholder produktet mandelolie, som er blødgørende og plejende. Win!
– Matas Havtorn Bodylotion. En fugtgivende bodylotion, som også er i en rejsestørrelse der er perfekt til ferie.

Favoritproduktet i denne måneds Goodiebox må være Nyx Soft Matte Lip Cream, som jeg glæder mig til at prøve af her i weekenden.

Goodieboxen er modtaget som gave (reklame).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #67