Wednesday wishes #23

Goodiebox January 2017

dsc_8946 dsc_8938 dsc_8939 dsc_8941I denne uge modtog jeg årets første Goodiebox, nemlig januar boksen, og sikke en god en af slagsen! Månedens tema er “Beauty resolutions”, så der er mulighed for at indføre nogle nye og lækre skønhedsrutiner i 2017.

Boksen indeholder:
– Look Lips Lipgloss. En lipgloss i den fineste lyserøde farve! Derudover tilfører den masser af shine, så den glæder jeg mig til at prøve af.
– Gosh Overnight Primer Oil Essence. En skøn oile som gennemfugter din hud, som kan bruges om natten og/eller som primer uden foundation. Perfekt til de kolde vintermåneder.
– Balance Me Tinted Wonder Eye Creme. En creme til øjenområdet, som har en plejende effekt og dækker de til tider mørke rande under øjenene.
– Etre Belle Sheet Mask. En fugtgivende og opstrammende maske, perfekt til en dag med hjemmespa :)
– Nivea Essentials Facial Cleansing Wipes. Det er allerede min rutine at rense make-up af om aftenen inden jeg går i seng, og det har jeg selvfølgelig også tænkt mig at blive ved med i 2017. Det er nemlig en ret god rutine, som er godt for huden. Dog kan jeg godt engang i mellem vælge at bruge renseservietter, da det går noget hurtigere. De er især gode at have med på ferie, så man ikke skal slæbe flere produkter med :)
– Natura Siberica Oblepikha Hand Cream. En fugtgivende håndcreme med havtorn og tranebærfrøolie. Perfekt til de tørre vinterhænder, så denne finder selvfølgelig vej til min taske med det samme. Og så er emballagen jo også ret så fin!
– Invisibobble The Traceless Hair Ring. Ekstra skånsomme elastikker, så man undgår slid og knækkede hårstrå.

Alt i alt en fantastisk boks, som helt sikkert hjælper mig godt på vej med gode skønhedsrutiner i 2017! Favoritproduktet må være håndcremen, skarpt efterfulgt af den fine lipgloss. Men det er et tæt felt denne gang, og jeg er egentlig ret sikker på, at det hele kommer i brug med det samme :) Jeg tror faktisk jeg vil lægge maske her i weekenden.

4 kommentarer

 • Hejsa, hvordan er hårelestikkerne? Har overvejet at købe sådan nogle, men er i tvivl om de kan holde håret på plads. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har faktisk lige testet dem de sidste par dage, da jeg også var i tvivl om det kunne holde håret. Og jeg synes egentlig de fungerer rigtig godt! De sidder ikke så stramt som “normale” elastikker, så det er rigtig rart :) De kan faktisk godt anbefales :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Jeg er også ret godt tilfreds med Goodiebox’en denne gang :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday wishes #23