Hvisk sale

Goodiebox March 2017

img_5978

img_6002

img_6008

img_5993I går modtog jeg denne måneds Goodiebox, som altid er en fornøjelse at åbne. Denne gang i en rigtig flot blåmønstret æske, som kommer til at pynte ret dekorativt herhjemme. Denne måneds tema er Goodieboxprisen 2017. Ligesom sidste år, har Goodiebox medlemmerne nemlig mulighed for at kåre et produkt til Danish Beauty Awards.

Boksen indeholder:
– Grown Alchemist Hydra-Repair Day Cream. En dagcreme med naturlige ingredienser som bl.a. kamille, og cremen efterlader huden silkeblød og gennemfugtet. Ikke et produkt som jeg tidligere har stiftet bekendtskab med, men jeg ser frem til at prøve denne dagcreme.
– Karmameju LOVE Face mist. Et brand som jeg tidligere har haft produkter fra, og derfor blev jeg selvfølgelig også positivt overrasket over at modtage denne face mist, som både kan bruges som toner eller til at friske ansigtet op. Desuden har produktet den skønneste duft af roser.
– Maria Nila Cream Heat Spray. Som altid er jeg ret glad for Maria Nila produkterne, så jeg var også glad da jeg så dette produkt i æsken. Heat sprayen skal anvendes i håndklædetørt hår, og selvfølgelig være med til at beskytte mod alle varmeapparaterne, så håret ikke tager skade.
– Clean Lovegrass. En skøn parfume som passer lige i håndtasken, og så endda med roller-ball version som gør det nemmere lige at påføre.
– Starskin Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff. En lille pad som fjerne døde hudceller og giver huden glød. Win! Det ser jeg frem til at teste.

Goodieboxen rammer plet denne måned, hvor der både er lidt til håret, ansigtet og en skøn duft. Mest af alt ser jeg frem til at teste Starskin pad’en, da det er et helt nyt produkt for mig. Men Maria Nila heat sprayen er nu også en favorit, som jeg ser frem til at bruge inden håret skal styles.

Hvad synes I om denne måneds Goodiebox?

Goodieboxen er modtaget som gave (reklame).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk sale