The Christmas calendar

I wouldn’t mind wearing #10

weekendensoutfitoenske

Så blev det weekend, og endda en travl en af slagsen. Den står nemlig både på spisning på Støberiet, koncert i morgen og barnedåb søndag. Alt sammen hyggelige ting, som jeg glæder mig meget til! Jeg lægger løbende billeder op fra det hele på min instagram (@missbjerregaard), hvor I er meget velkomne til at følge med.

I dag skal Daniel og jeg som sagt ud og spise på Støberiet i forbindelse med hans arbejde, og der kunne jeg da godt hoppe i dette outfit. Kjolen fra Ganni er jo i de smukkeste blonder (og så endda på tilbud!), og vil sagtens kunne bruges til de kommende julefrokoster. For at “dresse kjole ned” vil jeg tilføje lange støvler, som samtidig er meget praktiske i det kolde vintervejr. Dertil en dejlig lun jakke og et halstørklæde.

I kan finde hele outfittet her:
Øreringe Carré // Taske Adax // Støvler Tamaris // Kjole Ganni
Tørklæde By Malene Birger // Jakke Vila // Armbånd Hvisk (HER & HER)

Desuden vil jeg lige minde jer om, at I stadig kan nå, at få 20 % rabat på smykker fra Lova Designs, hvis I anvender rabatkoden SB20. Rabatkoden gælder kun i dag.

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Christmas calendar