My November list

The Christmas calendar

julekalenderen

Nu hvor der er under en måned til jul, er det også på tide at kigge lidt på julepynt, jule DIY og ikke mindst julekalender ;) Igen i år kommer med Yves Rocher med en julekalender, hvor der er 24 skønhedspakker. Hold nu op! Det må da være den ultimative julekalender fyldt med selvforkælelse. Den må meget gerne hænge hjemme hos mig i december måned :) Jeg er i forvejen glad for Yves Rochers produkter, så da jeg så denne kalender, blev jeg da positivt overrasket og en smule i julestemning. Og så kommer den endda med snor og klemmer, så man kan hænge den flot op, som vist på billedet ovenfor.

Julekalenderen fås kun i et begrænset omfang til 699, men har altså en værdi på 2.125 kroner.

Skal/skal ikke?

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My November list