New in #60

I wouldn’t mind wearing #9

dagensoutfit1
Weekenden venter lige om hjørnet, og hvilken bedre måde at starte weekenden ud med en fødselsdagsfejring med familie, og efterfølgende med veninder. Det er nemlig planerne i denne weekend. Først kommer både Daniels og min familie, så vi samlet kan fejre vores fødselsdage. Ja, faktisk allerede i aften efter arbejde.

Jeg er sikker på, at det bliver rigtig hyggeligt og en skøn start på weekenden. Jeg kunne faktisk godt tænke mig, at gå weekenden i møde i ovenstående outfit, nu hvor der skal fejres fødselsdag. Et smukt og klassisk outfit, til gengæld med masser af farve fra skjorten. Mon ikke den skal klikkes hjem? Måske også i hvid og blå?

Tasken har jeg allerede været så heldig, at få i gave af Daniel, og den er allerede taget i brug. En perfekt størrelse, så man kan have det hele med. Desuden har jeg også været så heldig, at få nogle rigtig fine smykker fra Hvisk, som jeg selvfølgelig også nok skal vise jer snarest. Derudover vil jeg altså lige slå et slag for den fine jakke, som lige nu er på tilbud til kun 450 kroner!

Nu står den på arbejde, og så hjem og fejre fødselsdag med familien. Rigtig god fredag :)

I kan shoppe hele outfittet her:
Jakke Samsøe Samsøe // Stiletter Tiger of Sweden // Skjorte Mango // Nederdel Gestuz
Øreringe Hvisk // Armbånd Hvisk (plume HER & leaf HER) // Taske Markberg

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #60