My October list

Birthday wishlist

oenskeseddelTrøje H&M // Nederdel Minimum // Støvler Billi Bi // Krukke Lucie Kaas
Vase AYTM // Kop Royal Copenhagen // Støvler Bianco // Ring Hvisk
Taske Markberg // Armbånd Hvisk (her & her)  // Strik Envii

Så er der kun 10 dage til min fødselsdag (men hvem tæller?), og derfor er det vist også på tide med en lille ønskeseddel. Jeg glæder mig hvert år til min fødselsdag, og det tror jeg heller aldrig der kommer til at ændre sig, da det simpelthen er så hyggeligt at samle veninderne og familien.

I år bærer ønskesedlen bestemt præg af den skiftende årstid, hvor der befinder sig varme striktrøjer og rullekraver, men også nye ruskindsstøvler til at holde fødderne dejlig varme. Så er det jo kun et ekstra plus, at de samtidig ser rigtig flotte og elegante ud ;)

Desuden kunne jeg godt bruge en ny taske, som kan indeholde noget af alt det man slæber med sig altid, men også hvor der er plads til en computer. Her synes jeg den nye Markberg taske er et rigtig godt bud på en klassisk sort taske med masser plads, men som også er en smule rå med slangeprintet.

Sidst, men ikke mindst er der også en smule pynteting til hjemmet, hvor vi er i gang med at få lavet lidt om. Både med at få slebet gulve, men nu er der også en ny sofa på vej. Så er det vel meget passende, at ønske sig lidt nye ting til at pynte rundt omkring i hjemmet.

Hvad har I på jeres ønskeseddel?

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My October list