Right now!

My wishlist

home ønsker
Om to ugers tid, er det min fødselsdag, og hvor jeg dog glæder mig! Det er altid hyggeligt, at samle både familie og venner og fejre fødselsdag.
I denne anledning har jeg samlet mine ønsker, delt op i fine pynteting til hjemmet og lidt nyt til garderoben :)

Til hjemmet kunne jeg godt bruge lidt nips og lidt nyt til køkkenet. Bl.a. er jeg helt vild med sommerfugle plakaten, som ville hænge fint i en ramme i mit walk-in closet eller soveværelset – gerne i selskab med et lækkert duftlys. Jeg synes kobber trådkurvene, kunne være så fine til opbevaring på kontoret, noget flottere end en masse papir og A4 mapper. Derudover vil jeg gerne have fingrene i endnu en Tom Dixon lysestage. Sidste år fik jeg en lysestage i guld og den pynter så fint i stuen. Hertil ville turtelduerne også gøre den fint selskab.

Jeg har længe været på udkig efter nogle finere drikkeglas, og disse glas, måtte bestemt gerne finde vej til køkkenet, sammen med de flotte kaffekrus fra Royal Copenhagen.

tøj
Udover fine ting til hjemmet, er der også ønsker til garderoben (vil der ikke altid være det?).
Jeg har længe kigget på Jane Kønig’s lovetag i roseguld. En enkel og rigtig flot halskæde! Derudover er jeg helt vild med trenden om, at der gerne skal være lidt dekoration på tøjet, så denne trøje fra By Malene Birger, er jo drømmekøbet. Men til gengæld, har jeg også fundet en billigere model, som jeg også gerne vil have fingrene i. Desuden går vi jo snart vinteren i møde, så striktrøjer kan man jo ikke få nok af. Gerne i grå, army grøn, bordeaux, hvid eller sort til vinterkulden. Til sidst, er jeg bare så vild med det todelte blondesæt (her og her), og det måtte også gerne bo hos mig.

Hvad har I af efterårsønsker?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Right now!