Lovely dinner

Welcome Spring!

DSC_2677 DSC_2679
Så blev det weekend! Og hvilken bedre måde, at starte weekenden ud med serier, varm kakao, varme fra brændeovnen – og ja, friske og velduftende blomster! :)
Jeg må altså blive bedre til, at have flotte blomster til at stå og pynte i hjemmet, for det giver altså bare en god og hyggelig stemning. Så det er hermed et mål for mig ;) Man begynder da, at føle foråret er på vej så.
Jeg er blevet vild med, at plante blomsterne over i de fine kopper fra Royal Copenhagen, takket være min søde kusine, der viste denne ide frem.

I aften stod den på ren afslapning herhjemme. Det vil sige, at Daniel fik tændt op i brændeovnen, og så blev det skam også til det sidste afsnit af House of Cards! Så nu venter vi altså spændt på næste sæson, hvilket der forhåbentlig bliver produceret. Det er jo bare alt for lang tid, at vente endnu et år med en ny sæson. Jeg vil have sæson 4 nu ;)
Som I nok kan fornemme, har sæson 3 levet helt op til forventningerne, og det er stadig en fornøjelse at følge med Francis og Claire Underwood. Og som sagt, kommer det forhåbentlig til at ske i endnu en sæson (eller to…).

Har I set House of Cards?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lovely dinner