Happy Easter

Birthday party

I går var jeg til fødselsdagsfest hos en rigtig god veninde. Vi var 9 piger, så den stod på tøsehygge, en masse snak, quiz og virkelig lækkert mad! Jeg er skam stadig mæt ;) Det var simpelthen en fantastisk aften!

birthday

Forretten bestod af salat, bagt hokkaido med honningbagt ost.
Hovedretten var pulled pork, sprødstege kartofler og coleslaw af æble og spidskål. Og ikke mindst hjemmelavet ketchup og aioli. Det må jeg selv prøve at lave engang – Mums!
Desserten (som jeg virkelig havde set meget frem til) var den bedste kage jeg nogensinde har smagt! Kagen indeholdte tre lag: en mørk chokoladebund, cheesecake og cookie dough – Do I need to say more ;)
Efterfølgende fik vi kaffe og hjemmelavede chokolade fristelser, som rocky roads.

Som I nok kan se på billederne, blev vi virkelig forkælet med lækker mad og fik en fantastisk smagsoplevelse til fødselsdagen. Man må sige, at vi fik fejret hendes fødselsdag med manér.

friday

I fredags startede Daniel og jeg dagen ud med nybagte chokolade croissanter, hvorefter den stod på en tur i haven, for at få slået græs, klippet hæk og ordnet nogle småting, som vi gerne ville have styr på. Derudover fik jeg plukket en masse påskeliljer fra haven :) Charlie nød også det gode forårsvejr og fik slappet af i solen.
Senere på aftenen fik vi besøg af Daniels forældre, hvor vi startede grillen op og fik en masse lækker mad. Der var både burgere, marinerede koteletter, pølser, hotwings, salat, hjemmelavet kartoffelsalat mv. Som en lille let dessert lavede jeg fuglereder, hvor jeg brugte mandelsplitter, Valrhona Dulcey chokolade og påskeæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Easter