Outfit of the day #45

Roadtrip update!

 photo 10858bfb-a8d1-4530-9da4-dee6e924b759_zpssl6fbtzh.png

I dag er der tre måneder til, at sommerferien bliver skudt i gang – og hvor jeg dog glæder mig! Især fordi det bliver en noget anderledes sommerferie, hvor Daniel og jeg har planlagt (og booket!) små tre ugers roadtrip rundt i USA. Yaaaay!

Hele turen foregår i det vestlige USA, hvor vi starter i LA og derfra står det ellers på San Diego, Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley, Yosemite, San Francisco, San Jose og Santa Barbara – og så alt derimellem ;) Jeg har samlet turen på Roadtrippers, så vi har et samlet overblik over turen og de forskellige hoteller og byer, og nu gælder det vist bare om at komme af sted!

Jeg behøver vel ikke sige, hvor meget jeg glæder mig? Jeg begynder helt sikkert at tælle dagene til afgang :) Desuden vil vi meget gerne have tips til hvad vi skal se, gode spisesteder mv., hvis I har været i nogle af byerne? Det er nemlig næste projekt, hvor vi skal have styr på hvad der skal opleves de forskellige steder.

Så hvis I lægger inde med gode tips om seværdigheder, spisesteder eller lignende, må I endelig smide en kommentar nedenfor. Alle tips er mere end velkomne. Tusind tak :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #45