New in #52

Update gel polish

DSC_5965

Wave ring // Bubble ring // Bubble ring

Nu er det lidt over to uger siden, at jeg fik lavet gel polish negle hos Luxury nails, og det holder altså! Der er faktisk ikke så meget som en rids i lakken. Som I kan se, er neglene dog vokset lidt, og man begynder at kunne se neglene forneden, men det får lov til at holde lidt endnu. Skal jo lige teste, hvor lang tid det kan holde ;) Indtil videre kan det i hvert fald varmt anbefales.

Denne nude farve, går også rigtig godt sammen med alt tøj og derfor er det utroligt nemt at style og samtidig utrolig svært at blive træt af farven. Den sommerlige farve passer jo til alt, og er ret så fin sammen med ringene fra Hvisk.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #52