Wonderful watches!

Outfit of the day #33

outfit33-1

Hvor kan det da mærkes, at vi for alvor går vinteren imøde! Det er godt nok blevet koldt, blæsende og mørkt. Hvilket også gør det sværere, at tage billeder til bloggen, men i dag var jeg så heldig, at få Daniel til at tage et par billeder, imens det stadig var lyst nok. Charlie ville altså også med på billederne, så here you go ;)

Jeg er gået all-in på striktrøjer, og lige i tiden går jeg næsten hele tiden med varme trøjer. Så der skal helt sikkert også tilføjes flere striktrøjer til den beskedne samling. Denne grå striktrøje fra H&M er det seneste køb til vintersamlingen, og jeg er super glad for den. Den er både varm, men samtidig er der også skønne detaljer med slids både i siderne og på ærmerne. Og sammensat med mine favorit ripped jeans fra Nelly, er det et nemt og behageligt weekend outfit!

Desuden var jeg så heldig, at få den flotte camel farvede jakke og det smukke grå halstørklæde af min mor i denne uge. Perfekt her til vinter! Og så er jeg bare vild med disse farver, som jeg helt sikkert skal have anskaffet mig mere af.

Næste køb må dog være vinterstøvler, da støvlerne ovenfor desværre synger på sidste vers, men en camel farvet striktrøje kunne da godt snige sig ind i garderoben? :)

Nu vil vi smutte hjem til Daniels forældre til skøn aftensmad. God lørdag aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wonderful watches!