Ladywalk

Outfit of the day #21

DSC_3288 DSC_3290 DSC_3292
Trenchcoat Calvin Klein (arvet fra en veninde) // Bukser H&M // Trøje Selected Femme // Sko H&M // Taske By Malene Birger // Halskæde Jane Kønig Lovetag

I går tog jeg direkte til Aarhus efter arbejde, for at mødes med en sød veninde. Fredagen gik med god mad og filmhygge. Sikke en dejlig måde at starte pinseferien på. I dag stod den så på en lækker brunch efterfulgt af en god gang shopping. Underligt nok ikke til mig, men til min veninde i stedet :) Men jeg har nu også et køb i kikkerten, så det ender nok med en ny ting til mig alligevel ;) Efter en god start på lørdagen, skulle jeg prøve Misto, da jeg jo er kæmpe fan af italiensk is – og det var bestemt en succes! Mums.

Inden jeg skulle hjemad igen i dag, fik jeg min veninde til at forevige dagens outfit, så I også kunne få det at se ;) Jeg har utrolig svært ved at finde ud af, hvad jeg skal have på for tiden, fordi man jo ikke ved hvordan vejret bliver. Så jeg ender altid i kæmpe striktrøjer, når solen er på det højeste, og t-shirt på regnvejrsdage… Nu må sommeren altså godt melde sin ankomst!

Har I fået en god start på dagen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ladywalk