My November list

Wonderful watches!

uniwatches
Photocredit: Pinterest & Uniwatches

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker accessories, og jeg går med smykker hver eneste dag! Jeg kan faktisk slet ikke forestille mig, at gå uden smykker ;) Derudover går jeg også altid med et ur. Ikke kun fordi det selvfølgelig er praktisk, men det er en del af outfittet og et smykke i sig selv.

Jeg er dog på jagt efter et nyt ur, da jeg har solgt mit gamle Daniel Wellington ur. Jeg havde modellen med en 26 mm urskive, og jeg vil altså gerne have en større model :) Det er nemlig rigtig flot med et stort ur, gerne i en herrelignende model. Personligt, synes jeg at de store ure, er rigtig stilfulde og giver lidt ekstra til ens outfit. Så det er jeg altså på jagt efter til ønskesedlen, og ovenfor har jeg fundet tre gode bud fra Uniwatches, som har en samling af lækre ure.

Michael Kors laver generelt nogle rigtig flotte ure, og jeg kunne egentlig godt tænke mig dem alle ;) Men da jeg er vild med, at mikse smykker i både sølv, guld og roseguld, faldt jeg med det samme for dette Michael Kors ur, MK5735, som er et perfekt miks af alle!

Dog er jeg også ret vild med det enkle og stilfulde sølvur, MK6222, hvor urskiven er en flaskegrøn farve. Det er meget anderledes, og en god måde, at få tilføjet farve til outfittet. Ligeledes er Daniel Wellington urene jo altid pæne. Og derfor kunne det sagtens blive endnu et ur i dette mærke, dog med en større urskive denne gang.

Har I en favorit blandt disse tre? :) En af dem skal i hvert fald på ønskesedlen.

Jeg har været så heldig, at få en rabatkode til jer, som giver jer 10 % hos Uniwatches hele november! Alt hvad I skal gøre, er at skrive rabatkoden ‘SIMONE‘. Desuden har de fri fragt og 90 dages fuld returret.

Der er et stort udvalg af både dame- og herreure, så der er mulighed for at få startet på julegaverne :) God shoppelyst!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Uniwatches.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My November list