My weekend #19

Just ordered!

nellykøb
Top 83,- // Nederdel 111,- // Strikkjole 114,-

Så er der mid season sale på Nelly! Jeg skulle selvfølgelig bare lige ind og se, om der var nogle spændende tilbud, og det endte så med en bestilling :)

Der er rigtig gode tilbud, både på efterårsvarer, men også sommerens skønne varer. Jeg har eksempelvis klikket det flotte hvide sæt hjem, selvom jeg godt ved det ikke passer helt til vejret lige nu! Men så har jeg et helt nyt sæt til sommer, eller hvis man skulle finde på at rejse af sted fra vinteren ;) Jeg har længe haft kig på netop dette hvide sæt, og nu har jeg altså kastet mig ud i det. Så håber jeg, at det er noget for mig. Men til den pris, kunne jeg ikke dy mig ;)

Desuden røg der en turtleneck strikkjole med oveni, og den passer jo perfekt her til efteråret. Jeg glæder mig allerede til at tage den i brug!

Jeg skal nok vise jer billeder af mit eget, så snart det lander på adressen. Men jeg var nødt til at vise jer det nu, mens der stadig er flere varer derinde ;) Det plejer nemlig at ryge hurtigt, når der er udsalg.

Har I været inde og se deres mid season sale?

God shoppelyst!

Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend #19