Goodiebox July 2015

In my suitcase

 photo DSC_3502_zpsdaormshh.jpg
 photo DSC_3520_zps17oswao8.jpg

Jeg beklager stilheden her på bloggen, men de sidste dage er fløjet af sted. Der skulle laves et par praktiske ting derhjemme, Charlie skulle afleveres hos mine bedsteforældre og så skulle der pakkes til ferien. For ja, lige nu befinder vi os i Alcudia og nyder godt af Mallorcas sommervejr! Det er så skønt og vi har en fin lejlighed blot 2 minutters gang fra den lækreste strand! Jeg skal nok få taget en masse billeder og vist jer senere, men internet forbindelsen er ikke ligefrem den hurtigste, så derfor bliver det vist kun et par korte indlæg hernede fra, og resten følger jeg op på når jeg kommer hjem.
Ovenfor kan I se nogle af de ting, som er med i kufferten. En masse farverigt tøj, som klæder den forhåbentlig brune farve ;) Og desuden alt for mange beauty sager, men solcreme og aftersun er jo det vigtigste (næst efter en bikini) på ferien. Derudover en masse lækre sager til håret og en smule make-up.

Alt det praktiske som computer, kamera, pung, pas og penge er selvfølgelig gemt i håndbagagen, så man har alt det med sig på hele turen :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox July 2015