Outfit of the day #6

Follow me

instagram
Så nærmer weekenden sig, og jeg ser frem til en masse dejlige planer. Weekenden byder nemlig både på besøg af veninder og et bryllup. I dag skal jeg et smut hjem til Daniels forældre, inden de tager på familie weekend og senere får jeg besøg af en sød veninde. Sikke en dejlig fredag!

Som I kan se oven for, har jeg de sidste par uger hygget mig med familien, lækker mad og søde sager. Jeg er allerede afhængig af varm kakao og stearinlys, da efteråret så småt er på vej. Jeg kunne altså godt bruge lidt mere sol og sommer, inden det for alvor bliver efterår.

Jeg ligger løbende billeder ind på instagram, og I er selvfølgelig velkomne til at følge med her:

Instagram: missbjerregaard
Facebook
Bloglovin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #6