Vacation 2014

Outfit of the day #6

 photo f1c55555-f7a7-49b2-80e6-ca0e71f6c52a_zps9960a62a.jpg photo 5315C973-F57C-4DDE-9D90-16F2A0F3AC66_zpsl8zfcqrw.jpgI går tog Daniel og jeg ud på Nørre Vosborg, som ligger uden for Holstebro, for at afprøve deres brunch. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker brunch og jeg foretrækker, at min søndag starter med en god morgenmad. Faktisk burde alle dage starte sådan! :)
Der manglede bestemt ikke noget til denne brunch. Der var både scrambled eggs, amerikanske pandekager, skyr, smoothies, frugt, lækkert brød og masser af pålæg. Så det kan helt klart anbefales. Jeg vil helt sikkert have testet flere brunch steder i Holstebro :)

I søndags var jeg hoppet i et par lyse ripped jeans, en sort top, en blomstret blazer, for at være lidt sommerlig. Jeg er ikke klar til efteråret endnu! Derudover havde jeg min klassiske sorte Tiger of Sweden taske med – det er helt sikkert min favorit taske. Desværre havde jeg ikke fået kameraet med, så Daniel nåede kun at tage dette billede med mobilen. Vejret var nu heller ikke på vores side ;)

Det er også blevet tid til, at finde vinderen af min konkurrence her på bloggen. Vinderen får mulighed for, at lave sin helt egen kalender hos Personligalmanak. Daniel har fået æren af, at trække en vinder i denne konkurrence. Vinderen af sin egen personlige kalender er: Dorthea. Stort tillykke! Du vil modtage en mail angående kalenderen snarest.

Tusind tak til jer, som deltog i konkurrencen.

Fortsat god aften.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacation 2014