BullerBox

Recommendation: Suits!

suitsGodaften derude! :)
Hold op, hvor tiden bare flyver af sted – datoen siger allerede 4. december! Den første eksamen på HD studiet er veloverstået, og nu er jeg i fuld gang med en eksamensopgave, som skal afleveres om lidt over en uge. Så tiden går med arbejde og skole, men jeg glæder mig nu til at få afleveret, så den kan stå på julehygge.

Nå, men tilbage til, hvad det egentlig skulle handle om, nemlig serien Suits! Hvis I ikke allerede har set den eller er i gang, kan serien helt klart anbefales. Daniel og jeg skal se mindst ét afsnit inden vi kan sove – hver aften. Ja, det er jo nok egentlig vores julekalender, for indtil videre har vi ikke fået set et eneste afsnit af en anden julekalender. Men det kommer forhåbentligt nok ;)

Suits handler om et amerikansk advokatfirma. Uden at røbe for meget, så omhandler serien en masse drama i firmaet, blandt konkurrenter og desuden møder man Harvey og Mike, som danner et fantastisk team og kæmper en masse sager – og de gør det med stil! Men jeg vil jo helst fortælle det hele, men hellere anbefale jer, at se den. Det er en serie der bare må ses :)

Har I også set Suits?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BullerBox