London baby!

House of Cards Season 3!

houseofcards
Så blev det endelig dagen, hvor Netflix har premiere på House of Cards sæson 3. Og ja, jeg glæder mig helt vildt! Det er nemlig en super fed serie, og nu har jeg efterhånden også ventet et år på den næste sæson. Så weekenden kunne jo ikke starte bedre ;) Aftenen bliver helt sikkert brugt foran fjernsynet, sammen med Daniel – gerne på sofaen, under tæppet og med bland selv slik ;) Det har været en rimelig travl, men super spændende uge på arbejdet, som både bød på en tur til København, og to dage i London. Great!

Men tilbage til serien… Den handler om parret Francis og Claire Underwood, som arbejder hårdt og har en klar plan for at opnå succes. Serien foregår i USA, hvor Francis er under en rejse inden for politik, i og med han starter i kongressen i sæson 1, og stiger i graden i løbet af serien (uden at sige for meget). Gennem sæsonerne kommer parret ud for en del udfordringer, som de sammen skal løse og der er en del drama og planlægning bag, for at opnå fælles mål og opnå succes. Nu vil jeg jo ikke afsløre for meget, andet end jeg er helt vild med serien, og jeg kan bestemt anbefale den! :)
Hele castet spiller intet mindre end fantastisk, men især Kevin Spacey (som spiller Francis Underwood) forstår virkelig at få fanget publikum og man ønsker helt klart at se mere fra ham af. Desuden er Lars Mikkelsen med i sæson 3, hvor han eftersigende skal spille den russiske præsident. Det bliver spændende at se, hvad denne sæson bringer, og jeg skal i hvert fald allerede i gang med serien i aften.

Har I set House of Cards? Og hvad mener I om serien?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London baby!