Home decor #1

New in #18

 photo CAA2886E-1478-4442-9927-C4DACFA223A9_zpsbmfbvgvn.jpg
Kjole 62 kr. // Trøje 94 kr.

I fredags modtog jeg denne lækre pakke fra Nelly. Jeg har længe kigget på den sorte peplum trøje. Det giver lige lidt ekstra effekt, med lagene forneden af trøjen. Desuden kunne jeg ikke stå for den fine blomstrede kjole, og til den nette sum af 62 kroner, blev den klikket hjem med det samme. Kjolen har et stykke bar ryg, og den vil være så flot til sommer – når man lige har fået lidt ekstra farve. Can’t wait!
Nelly har stadig masser af lækre varer på udsalg, og der er virkelig mange flotte ting, som vil passe godt ind i garderoben :)

Weekenden er egentlig blevet brugt på at slappe af. Jeg har desværre fanget mig en omgang forkølelse, så næsespray og Vicks har reddet mig indtil videre! Derfor er der ikke sket det vilde – jeg har været til tandlæge (av!), frisør og har haft besøg af en sød veninde, inden hun tager til Island i to måneder. Derudover har Daniel og jeg slappet af til en omgang House of Cards. Jeg kan slet ikke vente til sæson 3 kommer på Netflix ;)

Har I haft en god weekend?

Affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home decor #1