Goodiebox May 2014

New in #6

shopping

Hej derude!

Jeg har på det seneste fået shoppet en del nyt, som jeg lige ville vise jer her på bloggen :)

Blondetoppen er fra Nelly, og koster kun 179. Jeg har allerede haft den på flere gange, og jeg er så glad for, at jeg fik den bestilt hjem. Den er så flot til sommer, men også under en trøje, så man kan se blonde detaljerne forneden. I kan finde toppen her.

Derudover købte jeg også Ciate doll house neglelak, hvor man får 5 af de små neglelakker samlet i en alt for sød æske. Det er pastelfarver, som bliver matte på neglen. Der er en i hvid, lyserød, grøn, lilla og beige. De er så flotte når de kommer på, så det skal nok blive en stor succes her til sommer.
Jeg kan desværre ikke finde denne udgave på hjemmesiden længere, men jeg har allerede lyst til, at bestille Ciates nye Beach house udgave hjem, hvor man også få fem forskellige neglelakker i en æske. I kan finde Ciate Beach house her.

I fredags fik jeg købt denne PU nederdel i gågaden til 100 kroner. Det kunne jeg simpelthen ikke modstå, og den er dejlig både til sommer og vinter, da den er lidt tykkere.
Derudover fandt jeg disse lækre blonde espadrilles fra H&M – og mine fødder har stort set boet i dem lige siden :) I kan finde skoene her.

Sidst, men ikke mindst, har jeg shoppet lidt på Ebay, hvor man kan finde en masse spændende ting, hvis man tager sig tiden til det eller ved nogenlunde hvad man søger efter, for der er rigtig mange ting derinde. Derfor er det bedst, hvis man kan gøre sin søgning mere specifik, og derved finde netop det man søger. Jeg har købt denne skjorte til ca. 60 kroner og den flotte statement halskæde til ca. 25 kr.
Dog skal man tænke over størrelserne, som er meget små. Derfor vil jeg nok anbefale, at gå en størrelse op, når man bestiller på Ebay.

Har I gjort jer nogle gode køb på det seneste? :)

Affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox May 2014