Just ordered!

A delicious chocolate cake

 photo 9EFB691D-DAD3-4C41-8902-BA037001EC61_zpsy66o1lpg.jpg

Mandag aften blev brugt på ren afslapning og et par afsnit Entourage, da det stormfulde danske vejr kun opfordrer til at være indendørs – gerne på sofaen, under tæppet og med en kop kaffe eller varm kakao. Hold nu op, hvor er det noget trist vejr! Jeg håber snart vi får lidt mere sol at se og flere lyse timer.

Men nu hvor vinden suser og man da helst vil være indenfor i varmen, blev Daniel og jeg hurtigt enige om, at det eneste rigtige, var at hoppe under tæppet og se lidt af en serie, men helst med et stykke kage ;) Derfor biksede jeg denne lækre chokoladekage sammen i går, og det tog maks. 5 minutter, og så ca. 25 minutter i ovnen. Det er nemt!

Derfor skal I da ikke snydes for opskriften (til ca. 6 personer):

Ingredienser:
3 spsk. kakaopulver
125 g mel
150 g sukker
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. natron
Lidt salt
1 æg
75 g smeltet smør
1,25 dl vand
50-60 g grofthakket mørk chokolade

Tilberedning:
– Tænd ovnen på 170 grader almindelig ovn
– Bland de tørre ingredienser sammen i en skål (evt. skålen til en røremaskine)
– Tilsæt æg, smeltet smør og vand og bland ingredienserne sammen i røremaskinen eller med en håndmikser
– Tilsæt den hakkede chokolade og rør rundt
– Dejen hældes i en springform (ca. 20-22 cm i diameter)
– Sæt kagen i ovnen på anden nederste rille og bag den i ca. 25 minutter. Kagen skal ikke bages for meget, da den gerne må være lidt klæg i midten. Så er den bedst!

Kagen er fantastisk, når den er lun efter at have været i ovnen, da chokoladen stadig er smeltet. Men ellers kan den også sagtens spises afkølet ;) Evt. med en lækker kakaoglasur.

Enjoy!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just ordered!