Carré favorites

Just ordered!

justordered

ASOS trøje // ASOS pasholder // ASOS bukser

Udsalgsshopping er altså en farlig ting! Asos har stadig en del udsalg, faktisk er der helt op til 70 % i rabat! Det måtte jeg udnytte ;) Dog blev det i første omgang kun til tre ting, og så til lige omkring 300 kroner i alt!

Nu hvor jeg ser købet igennem, kunne jeg faktisk godt se dette sæt taget i brug på en rejse. Det indtryk hjælper pasholderen selvfølgelig også på, men jeg tror faktisk det kunne være meget behageligt, at rende rundt i et par flaired bukser og en løst siddende top, som samtidig skaber lidt figur med bæltet. Jeg drømmer mig allerede væk i varmen ;)

Måske hjælper det hele også på, at jeg ser meget frem til den vildeste sommerferie, nemlig vores kommende roadtrip til USA. Deraf også det stigende behov for, at købe sommertøj og erkendelsen af, at jeg da bare måtte eje en pasholder! Den er jo flot og kommer til at pynte fint udenom mit pas. Nu er det hele på vej med posten, og jeg er snart et lille skridt nærmere, at være klar til sommerferien.

Hvis I ligger inde med gode rejsetips til et roadtrip på østkysten i USA (LA, San Diego, Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite, San Francisco, San Jose og Santa Barbara), oplevelser, restauranter, steder mv., som bare skal ses, modtages de med kyshånd! I må meget gerne dele jeres tips nedenfor i kommentarfeltet :) Tusind tak!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carré favorites