Banana & Chocolate
Da jeg så dette indlæg omkring verdens bedste banankage, måtte jeg altså afprøve den! Jeg må sige, at der kan være noget om, at det er en af de bedste banankager jeg har smagt. Den bliver godt svampet, og så er en banan/chokolade kage jo altså bedst!
Opskriften får I her:
(til ca. 6 personer)
Ingredienser:
3 æg
2 dl sukker
3 tsk. vaniljesukker
2 dl mel
1 tsk. bagepulver
100 g smør (stuetemperatur)
100 g god mørk chokolade
2 bananer
Tilberedning:
– Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn
– Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftig med en gaffel
– Bland mel og bagepulver sammen
– Vend skiftevis melblandingen og det blødgjorte smør i æggeblandingen lidt af gangen
– Mos bananerne og hak chokoladen og vend det i dejen
– Fordel dejen i en form (jeg brugte en rund springform beklædt med bagepapir)
– Bag kagen nederst i ovnen i ca. 50 minutter, men husk at kigge til kagen engang i mellem, da tiden varierer alt efter hvilken form man bruger. Derfor skal man løbende stikke en gaffel/strikkepind i kagen. Når dejen ikke hænger fast længere, skal kagen ud :)
Enjoy!
Ingen kommentarer endnu