Outfit of the day #20

Goodiebox May 2015

 photo dcd6dc6d-3c84-4e72-9762-b922b046a0e0_zps6xf1iyqa.jpg
 photo DSC_3278_zpsbbqcobmm.jpg
 photo DSC_3280_zps8koeumnz.jpg
 photo DSC_3283_zps8n3ghy2e.jpg

I morges stod jeg op til en dejlig overraskelse, nemlig denne måneds Goodiebox. Den søde postmand fra DAO havde nemlig været forbi med pakken i nat, så den var klar til mig allerede fra morgenen af. Det er et koncept jeg godt kan lide!
Denne måneds Goodiebox er jeg faktisk meget begejstret for (selvom jeg plejer at være rimelig begejstret hver gang), for der var en masse produkter, som jeg slet ikke kan vente med at teste. Og desuden kan man jo ikke andet end at blive glad, når man ser den fine lyseblå boks – som jeg for resten tit gemmer til opbevaring. Jeg er vild med de sarte lyseblå og lyserøde farver, så de sidste to bokse, har selvfølgelig lige været noget for mig. I kan se den tidligere lyserøde boks her.

Maj boksens tema er: Summer Cruise. Hvis I ikke allerede har fået fornemmelsen af det, så længes jeg efterhånden meget efter sommeren og det skønne vejr som gerne skulle følge med. Derfor blev jeg også meget glad for de fine sommerfornemmelser i denne boks. Det hjælper gevaldigt på det efterhånden efterårslignende vejr. Når det så er sagt, kan jeg da ikke vente med at prøve produkterne af, og det er altså lækkert med nogle rejsestørrelser til den forhåbentligt snart planlagte ferie. Denne boks hjælper da i hvert fald til ideen om en ferie ved stranden ;)

Boksen indeholder:
– JorgObé Scrub Mask. En luksuriøs 2i1 Scrub, som både er en skrubbemaske og en dybderensende ansigtsmaske i ét. Som jeg efterhånden har nævnt flere gange, er jeg stor fan af alle produkter, med flere egenskaber i ét. Så begejstringen vil selvfølgelig heller ingen ende tage for dette produkt. Desuden er en god skrubbemaske et must til sommer, så man får en flot og ensartet farve.
– The Wet Brush. Børsten indeholder en speciel teknologi, som gør at håret nemmere at rede igennem, når det er vådt. Derved slider det ikke håret. Ja, og så er det da bare et fantastisk sommerligt design!
– Wet N Wild Color Icon Glitter Single. Som Goodiebox så smukt skriver, så henvender Wet N Wild sig til de kvinder, som ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Men man kan jo heller ikke andet end at blive glad for den smukke blå farve og masser af glitter. Den må prøves af på sommerferien, når jeg forhåbentlig har fået lidt farve. Dog nok en smule nedtonet, da farven måske lige er vild nok til mig. Men jeg kan jo nå, at skifte mening og gå all in ;)
– Mesauda Milano Nailpolish. En fantastisk flot blå neglelak fra det italienske mærke Mesauda Milano, som får tankerne til at søge mod den fantastiske italienske kultur. Og så er blå jo altså bare en fantastisk farve!
– Dove Advanced Hair Series Oxygen & Moisture Shampoo/Conditioner. Dove har lanceret en ny Premium hårplejeserie, hvor disse to produkter bl.a. hører under. Oxygen & Moisture er udviklet til skandinavisk fint hår, hvor produkterne tilføjer ekstra volumen og plejer nænsomt.
– Compeed Vabelplaster. Det er simpelthen et must have! Især når sommersandalerne skal gås til. Jeg har tit problemer med, at enten ballerinaer skaver eller sandaler der driller ;) Så jeg er kæmpe tilhænger af Compeed, og der er altid plaster med mig på ferie, hvor man skal gå langt og varmen samtidig spiller ind. Det er lært på den hårde måde gennem flere oplevelser, hvor der skulle købes plaster, når man var af sted på ferie. Sidst i Paris efter lange gåture!

Til at starte ned, var jeg en smule skeptisk, da Goodiebox meldte ud at prisen ville stige med 20 kroner hver måned, men jeg må sige, at jeg er rigtig glad for, at betale en smule mere og få meget mere i boksen. Her tænker jeg især på full size produkter. Jeg blev super begejstret over hvor mange større produkter, der var i denne måneds Goodiebox. Så det skal bestemt også nok blive godt fremadrettet :)

Produktet jeg ser mest frem til at afprøve i denne boks, må være JorgObé skrubbemasken. Den tror jeg faktisk jeg vil prøve i aften, når jeg kommer hjem efter en lang arbejdsdag og efterfølgende HD undervisning. Samtidig er der en stor del af produkterne, som passer perfekt i feriekufferten. Så det var en dejlig gave at stå op til :)

Har I tilmeldt jer den månedlige Goodiebox? Ellers kan I gøre det her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #20